De eerste indruk

Wil je een eerste introductie, een eerste indruk over het effect van kleding, kleur en lichaamstaal?

Doelstelling

Wil je een punt maken bij de directie of medewerkers over het effect van uitstraling op klanten, relaties, je eigen medewerkers? Wil je een middag voor klanten op een andere manier opluisteren?

Uitvoering

Zie ik alles zwart/wit of kleur ik de dag vrolijker in? Bewaar ik afstand of sta ik open voor contact? Zien ze mij als een strenge (maar wel rechtvaardige) manager? Of kom ik over als een mens dat het leven meer met een lach tegemoet treedt?
Anders gezegd: Wat wil ik uitstralen? En hoe zien mensen mij in werkelijkheid? Dat is het verschil tussen identiteit en imago. Via je kleding, de kleuren die je draagt en je houding kun je telkens anders overkomen. Maar vooral ook: hoe leer je over te komen zoals jezelf wilt dat de ander je ziet. En is dat in elke situatie hetzelfde?

 

Via een interactieve presentatie wordt het de aanwezigen duidelijk welke invloed kleding, kleur en lichaamstaal in de dagelijkse contacten hebben. Via een kleine metamorfose en andere hulpmiddelen tonen wij wat persoonlijke uitstraling doet.

Duur

1 uur

Prijs

Op aanvraag via info@be-your-best.nl